Firma de contabilitate - solutia eficienta pentru servicii de audit si salarizare impecabile

Intr-o firma, pe langa departamentul de contabilitate primara, cele mai importante departamente sunt cel de salarizare si personal si serviciul de audit. Numarul mare de firme pe care un patron le poate detine face imposibila gestionarea partii de contabilitate primara si salarizare sau audit fara sa fie irosit tot timpul si nervii stand la cozi interminabile pentru a scapa de taxele si impozitele de plata la organele fiscale.

Orice firma de contabilitate Bucuresti este capabila sa va scoata din orice situatie de natura contabila si financiara oricat de delicata, folosindu-se de experienta si reactia prompta si organizata a expertilor contabili. In privinta serviciilor legate de salarizare si personal, o firma de contabilitate bucuresti este capabila sa calculeze drepturile salariale si sa intocmeasca dosarele de personal, contractele de munca, statele de salarii sau sa ofere consultanta in orice problema legata de aceste actiuni. Toate schimbarile legislative din domeniul salarizarii vor fi cunoscute in timp util si se vor lua toate masurile necesare pentru evitarea unor amenzi sau intarzierea peste termenele limite de depunere a unor declaratii sau acte importante. Atunci cand au loc controale dictate de organele statului in probleme de salarizare, firma de contabilitate bucuresti va reprezenta compania respectiva si va asista la controalele intocmite si va verifica legalitatea lor. Nu in ultimul rand, firma de contabilitate elaboreaza la cerere declaratia legata de obligatiile generate de drepturile de personal.

Pe acelasi loc la capitolul importanta se afla si serviciul de audit care poate fi externalizat pentru o mai mare siguranta si eficienta a verificarii cadrului contabilitatii si reflectarii in contabilitate a situatiilor financiare. Aceeasi firma de contabilitate poate verifica achizitiile, divizarile, poate sa monitorizeze fondurile nerambursabile sau sa organizeze si controleze regularitatea si sinceritatea sistemului, precum si confruntarea cheltuielilor cu bugetul alocat. Tot ea se ocupa si de cresterea, echilibrul sau riscurile financiare.

Comentarii