Cand avem nevoie de cauciucuri de iarna?

Odata cu scaderea temperaturilor, de prin octombrie, legea obliga toti soferii, indiferent ce masini conduc, sa treaca la cauciucuri de iarna. Cauciucurile de vara devin inedificiente si nu mai au aceeasi elasticitate cand e foarte frig afara, aderenta fiind foarte proasta si riscul de accident foarte mare. Distanta de franare creste si ea, se intareste cauciucul si se schimba structura acestora, asa ca niste cauciucuri de iarna sunt de preferat pentru a evita orice necaz.

Puteti incepe cautarile pentru schimbarea cauciucurilor vechi sau uzate, cu defecte cu unele noi pe anvelopex.ro. Magazinul online cu cele mai mici preturi la cauciucuri de iarna are peste 50 de marci recunoscute la nivel mondial pentru siguranta pe care o ofera, au o eficienta a consumului de combustibil mare, aderenta pe suprafata umeda e foarte buna, iar zgomotul exterior este aproape imperceptibil, fiind foarte silentioase. Profilul prevazut cu lamele si distanta de franare mai mica, riscul acvaplanarii redus mult sunt doar doua dintre caracteristicile care le recomanda. Carcasa este usoara, consumul de benzina e redus, in vreme ce simetria profilului permite un rulaj fara nici cea mai mica problema, indiferent de tipul de carosabil. Fiecare dintre cauciucurile din oferta este adaptat autoturismului pentru care se cumpara, pot fi puse si lanturi pe el, avand o calitate crescuta a materialelor din care este facut. Numai in aceasta perioada puteti profita de lichidarile de stoc si de reducerile consistente la toate tipurile de cauciucuri de iarna, pentru masini mici sau mari, garantia asigurata la toate produsele comandate fiind de doi ani.

Livrarea se face gratuit, oriunde in tara, daca se comanda minim patru anvelope. Este bine de stiut ca pretul final include si TVA, dar si taxa pe ecovaloare. Anvelopele vandute pe anvelopex.ro sunt de fabricatie recenta si pot fi returnate in termen de 30 de zile. Pentru orice nelamuriri, echipa Anvelopex va sta la dispozitie fie la telefon, fie online, pe Chat sau pe e-mail.

Comentarii