Ai gasit de lucru in Londra si vrei sa ajungi imediat?

Esti dispus sa pleci oricand in strainatate si sa te distrezi pe cinste? Iti place la nebunie Marea Britanie? DAVID-TRANS iti implineste visul si iti asigura cel mai ieftin si mai bun transport persoane Botosani Londra.

Soferi cu experienta enorma pe drumurile europene, autocare si microbuze dotate cu atmosfera controlata, locuri confortabile si toate utilitatile necesare unui drum placut, iata doar cateva dintre beneficiile alegerii DAVID-TRANS. Doar doua zile si 100 de euro, acestea sunt coordonatele transport persoane Botosani Londra, mult mai ieftin si mai sigur decat cel cu trenul sau avionul. Autocarele pleaca zilnic din Botosani, dar si din Galati, Iasi, Bacau, Suceava sau Targu Frumos, Onesti sau Brasov, cursele sunt directe, pasagerii fiind lasati exact la adresa sau foarte aproape de adresa de destinatie. Daca alegeti sa luati bilet transport persoane Botosani Londra luni, atunci pretul biletului pana la Liverpool, de exemplu, e de 150 de euro. Alte orase din Anglia unde puteti sa ajungeti cu DAVID-TRANS sunt Londra, Birmingham, Manchester, Gloucester, Licester. Un avantaj oferit de DAVID-TRANS este si posibilitatea organizarii unei curse directe catre orasul dorit daca exista un grup mare de persoane care doreste acest lucru. Pentru un bilet Botosani-Londra veti plati doar 130 de euro, mult mai putin ca in cazul avionului sau al trenului. Pe de alta parte, bagajele se pot transporta gratuit, oricat de grele, doua in cala, unul cu dvs. in masina si nu sunteti taxat la greutate. Plecarile au loc in ficare zi, dimineata, la 11, din fata agentiei Filaret.

Discounturile aplicate la transport persoane Botosani Londra sunt de 20 de euro pentru copii, 10 euro pentru studenti, dar se ofera reduceri si pentru grupuri, pensionari. Cu DAVID-TRANS veti avea si o masa calda gratuita in Ungaria, iar clientii fideli vor primi surprize in timpul transportului. Rezervarile pot fi facute la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.

Comentarii