Vintage si modern? La GrandPrix-Originals se poate si e foarte cool

Moda anilor '60-'70, in plina epoca a sporturilor cu motor, a fost influentata de modul in care se imbracau pilotii de Formula 1, de exemplu sau cei care se incumetau in curse de anduranta. Shelby Cobra, Ferrari, GT 40s sau Porsche si echipa Gulf au facut istorie nu numai in industria auto, dar si in evolutia tendintelor din moda din acele vremuri.

Pentru ca nostalgiile se pastreaza pentru multi dintre noi, grandprix originals, un magazin online cu haine de cea mai buna calitate care imbina aspectul vintage cu un aer modern, rafinat, cool, a pregatit pentru dvs. o colectie impresionanta de articole pentru copii, articole Steve McQueen, dar si numeroase carti, DVD-uri si cadouri. In categoria de haine pentru copii de pe grandprix originals puteti gasi tricouri si jachete pentru baieti sau sepci personalizate cu logo-ul si culorile unor echipe ca Gulf, de exemplu, din materiale usor de spalat si intretinut. Fanii Steve McQueen pot cumpara „piese” de colectie, DVD-urile cu „Le Mans” si „Bullitt”, dar si cartea „Heuer Cronographen”. Colectia inedita e completata de casca MichaelDelaney, geanta speciala pentru acest tip de casca, o copie fidela a castii purtate de Steve McQueen in „Le Mans”, genti de voiaj – in editie limitata, sau pentru dama si barbati. Brelocurile GULF, castile in editie limitata de diferite culori, umbrelele, blue-ray-urile cu filmul „Grand Prix”, DVD-ul „Rohris Katze”, „C’etait un Rendevouz”, „Snake and Stallion”, machetele Porche 917L si Forg GT40 sau manusile din piele naturala GPO si butonii GPO „Vitezometru” pot fi daruite oricand unui iubitor al lumii automobilelor de curse.

La orice comanda de la grandprix originals de peste 100 ron transportul e gratuit, produsele comandate ajung in timp util pentru a fi daruite persoanei dragi, de obicei in 2-4 zile lucratoare. Returul e permis in caz ca nu va place produsul sau are defecte vizibile, dar doar in maxim 10 zile de la primirea produsului si fara deteriorarea acestuia si ambalajului original.

Comentarii