Mobila pentru copii este inceputul unui vis

Nu toti parintii au bani sa faca din camera unui bebe - o camera de vis deoarece mobila la comanda este de cele mai multe ori pe placul parintilor, insa si cea mai scumpa. Totusi - atunci cand micutul tau are deja varsta de mai bine de trei ani si incepe sa constientizeze realitatea din jurul lui, si mai ales daca se lasa prins de tot ceea ce desenele animate il invata, cu siguranta isi va dori un pat in forma de masina, daca este baiat, un pat in forma de frunza sau de caleasca daca este fetita, un covor cu mii de stele si un tavan instelat, cu aplicatii deosebite pe pereti si asa mai departe.

Orice copil isi doreste sa aiba camera lui - iar cei care sunt putin mai ghiniostiti si sunt mai multi la parinti, trebuie sa imparta camera cu fratele sau cu sora, cel putin pana la o anumita varsta. Pentru acestia insa nu inseamna ca visul se termina inainte de a incepe, deoarece exista foarte multe artificii care pot fi aplicate - pentru rezultate deosebite. Sa luam de pilda peretii falsi, care pot fi facuti exact asemeni unui zid intre cei doi copii, si care le pot dezvolta imaginatia ajutandu-i astfel sa intre si intr-o lume de poveste. Pentru fetite insa cu siguranta conteaza mult mai mult aspectul din camera lor, deoarece se stie ca femeile in general au un simt mai dezvoltat al esteticului, care - vrem nu vrem sa credem - se accentueaza inca de la varsta de doi ani.

Mobila la comanda poate sa fie si foarte ieftina daca stiti la cine sa apelati si trebuie sa va ganditi la un singur aspect: mobila pentru copii va fi schimbata in scurt timp, asadar nu va ganditi sa luati ceva de lux sau extra scump, deoarece la 14 ani o fetita nu va mai dori sa doarma in acelasi pat in care dormea la varsta de 3 ani.

Comentarii