Economiseste energie si protejeaza-ti sanatatea cu becurile cu led

Consumul de energie electrica a crescut ingrijorator in ultimii ani, pe masura ce tehnologia a avansat si consumatorii casnici au inceput sa foloseasca din ce in ce mai multe gadgeturi si aparate conectate la instalatia de lumina. Pentru omul de rand, lumina din apartament sau casa e vitala, insa nu de putine ori calitatea ei este neglijata.

Becurile obisnuite au o lumina care strica vederea in timp, se supraincalzesc si pot duce la izbucnirea unor incendii, sunt mai ieftine, dar foarte daunatoare. Spre deosebire de ele, un bec led consuma mai putin, lumina e mai apropiata de cea naturala, nu e asa de suparatoare, multe modele fiind „reci”, fara a degaja caldura, un plus mai ales pe timpul verii. Pe vreauled.ro, magazin online cu preturi foarte mici la orice model de bec led, gasiti cele mai bune becuri led, originale si testate pentru ca siguranta dvs. este mereu pusa pe primul plan. Oricare dintre cele peste 30 de tipuri de bec led disponibile online consuma foarte putina energie electrica in comparatie cu becurile cu incandescenta, „traiesc” mai mult timp si nu pocnesc dupa cateva aprinderi si stingeri. In varianta „calda” sau „rece”, becurile led de la vreauled.ro au o luminozitate mai buna decat cele fluorescente sau incandescente, au radiator de racire din aluminiu si rezista la fluctuatii de curent. Unele modele de bec led au si telecomanda pentru reglarea nuantei luminii, intensitatii sau aplicarii anumitor efecte de lumina.

Cea mai importanta caracteristica este lipsa mercurului din compozitia filamentului sau a „vidului” din interior, dar si aprinderea instantanee a luminii, fara a palpai sau a avea un delay, asa cum se intampla la neoane. De asemenea, vara nu veti mai avea insecte in camera, pentru simplul fapt ca ledul nu atrage insectele, asa cum o face becul cu incandescenta. Desi pretul bec led poate parea mare la inceput, banii investiti sunt amortizati rapid, prin facturi la energie electrica mai mici si o lumina mai buna in toate camerele. Livrarea ledurilor se face rapid, prin curier, direct la adresa, iar daca comenzile insumate au o valoare de 2.500 de RON intrati automat in programul de fidelitate si beneficiati de o reducere de 5% la toate produsele cumparate ulterior.

Comentarii