Gheata carbonica – Ce este? Intrebuintari si Preturi

Gheata carbonica este dioxid de carbon inghetat. Un bloc de gheata carbonica are o temperatura la suprafata de - 78.5 grade Celsius. Una dintre caracteristicile foarte interesante ale ghetii carbonice, atunci cand se descompune, este sublimarea. Sublimarea reprezinta trecerea dioxidului de carbon din stare solida, direct in stare gazoasa. Rezultatul: un fum incolor si inodor, asemanator cu un nor, care nu prezinta riscuri de aprindere sau de toxiinfectii, fiind in totalitate inofensiv.

La ce putem folosi gheata carbonica?

Gheata carbonica are foarte multe intrebuintari, atat in alimentatie cat si in planificarea evenimentelor.
  • Alimentatie.Temperatura foarte scazuta, face ca gheata carbonica sa fie ideala pentru pastrarea alimentelor de orice tip. De exemplu, daca doresti sa trimiti ceva inghetat in orice loc din tara, il poti ambala in gheata carbonica. Acesta va fi inghetat atunci cand ajunge la destinatie si nu vei gasi niciun fel de lichid murdar, scurs, asa cum ar lasa gheata normala. Poti foarte simplu sa folosesti gheata carbonica si pentru racirea bauturilor in pahare sau cupe, bucurandu-te, astfel, de un dublu efect: racirea bauturii si efectul de fumegare a recipientului. 
  • Evenimente de tot felul. Daca vrei sa faci ceva special la orice eveniment important din viata ta -nunta, botez, onomastica, etc.- atunci gheata carbonica este produsul de care ai nevoie. Fumul rezultat prin sublimarea ghetii carbonice, da un efect special si animeaza orice petrecere. Dansul mirilor va fi un moment de neuitat atunci cand are loc pe o patura de fum greu. Gheata carbonica poate fi folosita atat in incaperi mici (camera, case), incaperi mari (salon, club) cat si in aer liber, la concerte, prezentari de moda, festivaluri. 
  • Curatare. Una dintre tehnicile cele mai moderne de curatare, la ora actuala, este sablarea. Gheata carbonica este ideala in acest proces tehnologic, pentru ca nu lasa reziduuri si nu polueaza mediul inconjurator. 

De unde poti comanda gheata carbonica? Poti comanda gheata carbonica la preturi avantajoase de pe Carbonica.ro.

Preturi gheata carbonica:
1 cutie de 18 kg de gheata carbonica costa 210 lei. (TVA inclus)
36 Kg (2 cutii) = 420 Lei
54 Kg (3 cutii) = 630 Lei

Pentru cantitati mai mari, puteti obtine discounturi considerabile.

Comentarii