Sanyo si Panasonic, alegeri perfecte pentru un fotoliu pentru masaj rezistent si eficient

Alegerea unui fotoliu pentru masaj nu trebuie sa fie una aleatorie. Atentia la detaliile tehnice si la nevoile reale ale corpului dvs. din punctul de vedere al masajului nu trebuie puse pe planul secund in favoarea pretului si designului. De aceea, komoder.ro, magazin online care are in oferta sa un fotoliu de mesaj pentru fiecare client, oricat de pretentios, va pune la dispozitie doar cele mai bune modele de fotolii de la producatori precum Panasonic, Inada sau Sanyo, testate si pregatite pentru a putea fi utilizate imediat dupa achizitionare.

Cu o garantie de 2 ani sau 3 ani si transport gratuit, fotoliile pentru masaj Panasonic, un brand cu vechime in domeniul electronicelor, au masaj profund pentru tesuturi, masaj suedez, folosind tehnici speciale pentru masarea partii inferioare a spatelui. Nu este de neglijat nici masajul pentru umeri si gat, prin framantare sau rulare, masajul Shiatsu sau cel prin lovire usoara. Prin cumpararea unui fotoliu pentru masaj de la komoder.ro aveti la dispozitie si o functie de acupuntura gratuita ca sa va faceti si acasa sau la birou acest complex procedeu de relaxare, dar si ottoman pentru picioare cu masaj si tehnica de stretching. Fotoliile Sanyo sunt putin diferite cele de Panasonic, in sensul ca au senzor de forma fizica, pozitia anti-gravitatie zero, masaj Shiatsu Multi-Point pentru picioare sau un sistem cu role pentru masaj de calitate pentru umeri, gat, spate. In plus, mai are si programe de masaj predefinite. Un fotoliu pentru masaj ofera acupunctura la picioare si detensionarea spatelui, avand si telecomanda si materiale de calitate.

Functia de repeat si panoul de control reversibil, dar si suportul ajustabil de la picioare si senzorul de detectare a stresului si cel pentru zonele incordate incadreaza fotoliile Sanyo in topul aparatelor de masaj profesionale de cea mai buna calitate. Cereti chiar acum o oferta de reducere si puteti avea oricare dintre modelele de fotolii de pe site din categoriile Sanyo sau Panasonic! Oferta este limitata.

Comentarii