Manichiura semipermanenta vs manichiura clasica

Desi se numeste oja semipermanenta, adevarul despre acest produs care a cucerit in ultimii ani milioane de femei din intreaga lume este ca nu este chiar o „oja” ci mai degraba un mix intre oja si gel. Partea buna in acest mix este ca nefiind un gel sau o substanta acrilica nu afecteaza in niciun fel unghia peste care se aseaza, asa cum o fac produsele mai sus mentionate. Sigur, unghia nu este afectata nici de catre oja clasica, insa avantajul ojei semipermanente este acela ca fara sa afecteze unghia dureaza mult mai mult decat oja clasica. Un alt avantaj fata de oja clasica este acela ca oja semipermanenta protejeaza unghia naturala, previne ciobirea acesteia, exfolierile si ruperea ungiilor naturale.

La capitolul stralucire, cea care va iesi castigatoare intotdeauna va fi manichiura cu oja semipermanenta care nu numai ca este foarte stralucitoare la iesirea din salonul de manichiura, dar isi pastreaza acest aspect stralucitor permanent. Cat priveste durabilitatea manichiurii cu oja semipermanenta, daca la oja clasica ne plangem ca sare sau se exfoliaza imediat ce punem mana si spalam primul vas odata ajunse acasa, manichiura semipermanenta ne da sansa de a face orice activitate in gopodarie fara ca mainile sa arate deplorabil la sfarsitul sarcinilor. De obicei o manichiura cu oja semipermanenta dureaza 14 zile, dar exista si cazuri in care poate dura mai mult. Aceasta necesita intretinere, insa chiar din punct de vedere al costurilor, manichiura cu oja semipermanenta se poate dovedi mai eficienta si o investitie mult mai buna, daca ne raportam la durabilitatea sa crescuta comparativ cu durabilitatea ojei clasice.

Chiar daca in comparatie cu oja clasica o sedinta de manichiura cu oja semipermanenta poate parea mai scumpa, exista si varianta aplicarii acestui tip de oja acasa, mai ales datorita ofertei foarte ample de oje semipermanente si de accesorii necesare manichiurii de acest tip disponibile la http://www.gelurideunghii.ro/, care fac posibila obtinerea manichiurii de vis chiar in confortul propriei case.

Comentarii