Avantajele unui transfer cdg disneyland – de ce trenurile sunt mai bune decat avioanele

Un transfer cdg disneyland oferit de catre www.aeroshuttletransfers.ro, are anumite avantaje, deoarece vei calatori cu un tren, ci nu cu un avion. Desigur, avioanele sunt rapide si au o multime de alte avantaje de partea lor, insa o calatorie cu TGVul nu se poate compara in ce priveste spiritul boem. Trenurile te ajuta sa descoperi cu adevarat tara pe care o vizitezi si trebuie sa afli ce alte avantaje iti poate oferi calatoria cu trenul.

Atunci cand calatoresti cu trenul, ai nevoie de doar 30 minute avans pentru imbarcare; spredeosebire de cele 2-3 ore de care ai nevoie pentru avion. Asta inseamna ca vei fi mult mai putin obosit in timpul unui transfer cdg disneyland. Poti lua cu tine in tren orice sticla si orice fel de mancare, asadar nu vei suferi de foame si de sete, nevoit sa platesti bani grei pentru o sticluta de apa. De asemenea, poti sa-ti folosesti telefonul oricat si oricand, iar numarul de selfie per calatorie va creste semnificativ, comparativ cu o calatorie cu avionul. Ian in timpul unui transfer cdg disneyland ai ocazia sa iti faci si mai multe poze. Probabil ca vei apuca sa le uploadezi pe internet abia atunci cand ajungi in apartamente in chirie Disneyland, fiindca conexiunile WiFi din trenuri sunt faimoase pentru rateurile pe care le dau. O calatorie cu trenul este foarte relexanta, fiindca iti poti deschide music playerul si te poti cufunda in imaginile care trec pe langa tine in viteza.

Acest timp poate fi folosit pentru a-ti goli mintea de toate grijile si problemele, astfel incat atunci cand ajungi la destinatie sa fii concentrat pe excursia ta in parcurile de distractie parisiene. Inainte de a te bucura de transfer cdg disneyland te poti rasfata un pic: ia cina in vagonul restaurant, unde tinuta eleganta este obligatorie, iar designul interior seamana foarte bine cu cel pe care esti obisnuit sa il vezi in filmele de epoca. Si daca tot ai telefonul cu tine, probabil este timpul pentru inca o transa de selfie! Multi calatori de profesie leaga prietenii pe viata in tren: daca esti dispus sa cunosti lume noua si stapanesti bine franceza si engleza, poti sa astepti un transfer cdg disneyland bucurandu-te de o conversatie placuta, soldata cu un schimb de adrese de mail.

Este greu de explicat de ce prieteniile aparent superficiale legate in trenuri si avioane de catre oameni care vin din locuri diferite, cu traditii si culturi radical opuse sunt mai durabile decat cele stabilite in cartierul tau, dar acest fapt este confirmat de o multime de calatori. Iar prieteniile adevarate nu strica niciodata. Poate aveti noroc sa fiti impreuna si in timpul unui transfer cdg disneyland. Iar la destinatie te asteapta un oras cu o istorie plina, care se invata cel mai bine la locul faptelor.

Comentarii