Detoxiefere naturala cu Zeolit

Detoxifierea organismului este nu numai extrem de benefica acestuia, ci este si obligatorie pentru ca organismul uman sa functioneze la parametri optimi. Una dintre cele mai cunoscute modalitati de detoxifiere a corpului este cea cu zeoliti, minerale existente in mod obisnuit in natura si care se gasesc in roci si in argila. Este un lucru deja cunoscut ca zeolitii sunt folositi atat in industrie, in agricultura cat si in sectorul medical, unde sunt renumite beneficiile zeolitilor in purificarea organismului.

Dintre zeolitii asupra carora s-au afectuat serii intregi de cercetari si teste singurul care este folosit in medicina si care are efecte benefice asupra organismului este Clinoptilolitul, despre care se spune ca este foarte benefic in eliminarea metalelor grele prin urina, fara sa afecteze depozitele naturale de electroliti ale organismului. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au stiu despre beneficiile zeolitilor pentru organism si ii foloseau pentru purificarea sangelui, pentru intoxicatiile cu metale grele si de asemenea aceste minerale sunt un bun luptator impotriva diareei si a organismelor daunatoare orgamismului.

Cercetarile recente, insa, au scos la iveala faptul ca in plus zeolitul echilibreaza pH-ul corpului, reduce alergiile si actioneaza ca antioxidant si de asemenea ca un sustinator pentru buna functionare a ficatului.
Pentru cei care au incercat diferite modalitati de detoxifiere cu ajutorul unor remedii traditionale mai mult sau mai putin dupa ureche, fara rezultate sau, mai mult decat atat, cu reactii adverse, o varianta mai mult decat demna de a fi incercata si pe care o recomanda rezultatele pozitive sunt capsulele Zeolit, de la http://cufarulnaturii.ro.

Un bun detoxifiant si un imunostimulent foarte cunoscut, dar in acelasi timp si un radioprotector si chemoprotector, Zeolitul este un adjuvant in boala canceroasa (a dat rezultate foarte bune in cazuri de cancer hepatic, mamar, ovarian, cancer de instestin gros, de rect, prostata si cancer al plamanului) si in boli precum leucemia, dar si in caz de deficiente imunitare. De asemenea,  Zeolitul este un bun remediu si pentru persoane suferind de hepatita virala B si C, hepatita in cazul persoanelor care sufera de alcoolism,  dar si pentru boli ale glandei tiroide (tiroidita auto-imuna, hipertiroidie etc).

Zeolitul are efecte pozitive, de asemenea, si in caz de insuficienta cardiaca, infarct, dar si de distrofie musculara sau artrita si poliartrita reumatoida. De asemenea, pentru bolnavii suferind de cancer sau de boli cu o evolutie asemanatoare cancerului care au fost nevoiti sa treaca prin cure de chemoterapie sau de radioterapie, Zeolitul este un bun adjuvant in refacerea organismului afectat de aceste tratamente cu efecte serioase.

Foarte renumite sunt si efectele Zeolitului in tratamentul impotriva otravirii cu metale grele, mai ales mercurul. In mod obisnuit tratamentul propus de medicina alopata inseamna injectii intravenoase - terapie chelatoare care sa elimine metalele grele din organism, insa cu ajutorul Zeolitului se pot evita efectele adverse extrem de neplacute ale terapiei chelatoare si in acelasi timp putem scapa de metalele grele din corp printr-un mijloc natural si eficient. Practic, Zeolitul – un mineral incarcat negativ – atrage magnetic metalele daunatoare incarcate pozitiv. De asemenea, ajuta organismul sa elimine metalele grele atrase prin procesul normal de detoxifiere.
 

Comentarii