10 motive ca sa ajungi in Germania

Pentru a merge in Germania nu trebuie sa gasesti motive si in niciun caz pretexte. Pentru a beneficia de un transport Germania ieftin nu trebuie decat sa cauti.

Daca nu esti pe deplin convins ca ar trebui sa ajungi acolo, atunci iata zece motive pentru care trebuie sa iei o decizie rapida si sa mergi in Germania daca ai ocazia fara a mai zabovi: este o tara emancipata, unde vei cunoaste multi oameni prietenosi, dornici sa te cunoasca si sa te asculte, iar daca nu stii germana atunci nu este nicio problema ca stiu ei engleza, vei cunoaste istoria la ea acasa, adica in Germania ai sansa  sa vezi istoria cu ochii tai avand in vedere culorile bogate prin care se exprima, ai parte de varietate in peisaje, daca vrei cladiri istorice atunci mergi catre ele, daca vrei palate moderne - ai sansa sa le vezi si daca vrei piete intinse cu strazi lungi si frumos colorate atunci fa un pas catre ele; un al patrulea motiv pentru care trebuie sa mergi in Germania este ca se bea bere buna, peste tot, de calitate si in cantitati mari.

Berea este considerata oficial un aliment in Germania in unele zone, asa ca nu vei regreta.  Un alt motiv pentru care ar trebui sa ajungi in Germania este detasarea totala, insa poti trai bine cu bani putini. Asadar, un al saptelea motiv mai poate fi si faptul ca nu vei fi nevoit sa cheltuiesti o avere ca sa te simti bine pentru cateva zile, un alt motiv este ca in Germania ai o multime de activitati pe care le poti practica, iar daca nu esti suficient de convins atunci cu siguranta ai macar un prieten, o ruda, pe cineva mai indepartat cu care vei vrea sa te revezi. Asadar, si acesta poate sa fie un motiv, insa le poti gasi tu mai bine, daca acestea nu sunt suficiente.

Comentarii

Trimiteți un comentariu