Cum sa iti reinnoiesti garderoba fara sa dai nici un ban?

Asa cum se intampla in fiecare zi. Si astazi am descoperit ceva interesant care sunt convinsa ca o sa va placa si voua. Despre ce e vorba? V-am facut curioase? Ma adresez doar fetelor pentru ca nu am vazut vreun baiat pe acolo, presupun ca este un site doar pentru noi, fetele. Nu am analizat inca toate detaliile. Pot sa va spun sigur ca acolo veti gasi o multime de haine tari, pantofi, genti si accesorii.

Ideea site-ului, pe cat de simpla pe atat de inovatoare: daca ai haine pe care nu le mai imbraci, le faci poza si le incarci pe site. Iti faci cont cu datele de Facebook si gata esti in comunitatea respectiva.

Sigurul aspect mai putin placut al acestui site este faptul ca nu poti face decat schimb. Astfel daca iti doresti o rochie sau o pereche de jeansi de la cineva, ii lasi un mesaj la comentarii ca esti interesata de produsul respectiv. Aceasta la randul ei se va uitat prin produsele tale si daca gaseste ceva care sa-i placa, se face schimbul.

Nu va ganditi ca este un site de vanzari de haine si accesorii uzate, dimpotriva. Tot ce am vazut eu pe acest site erau haine tari de foarte buna calitate, unele noi sau foarte putin purtate.

Sigurul lucru care nu mi-a placut a fost acest schimb dar din cate am inteles aceasta este toata ideea site-ului, sa iti reinnoiesti garderoba fara a fi nevoita sa cheltuiesti bani.

Adevarul este ca un astfel de site este o mana de ajutor pentru toate hainele pe care de foarte multe ori le ascundeam pe undeva prin dulapuri sau pur si simplu le aruncam la gunoi.

Voi reveni cu un post pentru mai multe detalii. Deocamdata, ma grabesc sa-mi golesc dulapurile de hainele pe care nu le-am mai purtat de ceva timp si la care chiar intentionam sa renunt. Acum am ocazia perfecta sa fac asta. Am vazut cateva haine tari pe care sigur mi le-as dori!

Comentarii