O zi grea

M-am trezit de dimineata si mi-am facut treburile ca de fiecare data.

Am coborat la masina si cand m-am urcat in ea mi-am dat seama ca urgent am nevoie de saculeti masina pentru ca mirosea destul de urat. A aer inchis.

Mi-am continuat drumul spre serviciu si bineinteles ca trebuia sa mi se intample mie ceva. In aceasta dimineata o masina a luat foc pe sensul de mers catre fantana Miorita si evident ca s-a creat ditamai aglomeratia. Acum na.. Nu aveam ce face asa ca am asteptat in masina sa se rezolve situatia pentru a-mi continua drumul. Am ajuns cu o intarziere de o ora, noroc ca sefu nu se supara.

La serviciu nimic nou. Aceeasi monotonie care domneste in orice alt birou. Ma gandesc ca trebuie sa fac ceva cu viata mea pentru ca asa nu se mai poate, totul merge prost si nimic nu se leaga. Am intrat asa intr-o plafonare incredibila si nu stiu cum sa scap de ea. As vrea sa gasesc o solutie cat mai rapida pentru ca altfel nu stiu ce o sa se intample.

Mi-ar placea sa plec la sfarsitul lunii la Cluj sa ma vad cu o prietena draga care va sta acolo o saptamana incercand sa rezolve anumite treburi. Un weekend la Cluj ar fi minunat si m-ar scoate din cotidian, dar cazarea si drumul implica cheltuieli destul de mari pe care nu stiu in momentul asta daca mi le pot permite. O sa vad. Va pup cu drag.

Comentarii