Fashion show umanitar

Recent s-a organizat un fashion show umanitar in cadrul Plaza Romania. In urma acestui eveniment a fost donata suna de 10.000 de euro catre Hospice Casa Sperantei. In cadrul prezenatarii, pe langa donatiile care s-au facut, s-au promovat si serviciile Hospice.
Evenimentul a avut ca tema lansarea colectiilor de primavara - vara 2014 in magazine. Aici au avut loc o serie de activitati destinate pasionatiilor de moda.
Vedetele care s-au alaturat acestei cauze pe podium manechinelor profesioniste si care au participat la acest eveniment caritabil sunt Diana Dumitrescu, Nicolle Stanese, Elena (de la Mandinga), Bianca Ionita, Anca Serea, Lora, Roxana Ciuhulescu, Roxana Bar. De asemenea, designerii au fost alaturi de acest caz umanitar si au oferit creatii pentru prezentare. Catalin Botezatu, Rhea Cosa, Doina Levinutza si multi altii au fost alaturi de Hospice si au pus umar de la umar pentru a ajuta.
Maria Andrei a fost directorul artistic al show-ului, dar a si semnat punerea in scena a colectiilor si a activitatilor, iar Ilinca Vandici a fost gazda evenimentului.

Comentarii