Vedetele si educatia copiilor

Copiii vedetelor din Romania au posibilitati la o educatie cat mai buna, astfel incat parintii lor platesc bani multi pentru aceasta.

Ilie Nastase este unul dintre vedetele care pretuieste educatia copilului. Sportivul a divortat de Amalia, dar le asigura fiicelor un viitor cat mai bun in continuare. Astfel, Ilie da anual o suma de 30.000 de euro pentru educatia Emmei si Alessiei. Fetele invata la Scoala Americana din Bucuresti.
Potrivit wowbiz.ro, Ilie Nastase a declarat: ,,este o scoala foarte buna. Printre mai multe alte lucruri foarte bune, profesorii de acolo ii invata pe copii sa fie dezinhibati, sa nu aiba emotii, sa fie stapani pe ei insisi. Conteaza enorm de mult in viata. Toate cursurile sunt predate in limba engleza. Am spus tot timpul ca pentru mine nu conteaza daca platesc 20.000-30.000 de euro sau 50.000 de euro pentru fetele mele. O fac pentru educatia lor si pentru a le asigura un viitor in viata, iar fara scoala acest lucru nu se poate”

Andreea Esca, la fel ca Ilie Nastase, investeste in copiii ei. Prezentatoarea Stirilor ProTv plateste anual 11.000 de euro pentru studiile copiilor sai; ambii invata la liceul francez “Anna de Noailles” din Bucuresti. Pentru Alexia, vedeta plateste 6.200 de euro pe an, iar pentru Aris, care este la scoala primara, plateste 4.800 de euro pe an.

Fetele lui Ilie Nastase sunt colege cu Maia, fiica prezentatoarei Teo Trandafir. Vedeta plateste pentru micuta 20.000 de euro pe an. Aceasta scoala este in topul institutiilor de invatamant din Romania, deoarece diploma de Bacalaureat este recunoscuta pe plan international. Datorita acestui aspect pozitiv, pentru elevii care termina la aceasta scoala exista o probabilitate mai mare sa intre la universitatiile renumite din lume.                                       
Romanita Iovan plateste pentru educatia fiului sau Albert, nu mai putin de 16.500 de euro pe an. Acesta studiaza la o scoala privata din Bucuresti, unde cursurile sunt predate in limba engleza. Pentru cursuri optionale, Romanita plateste alte cateva sute de euro in plus.

Comentarii