Despre epilarea definitiva SPL

Epilarea definitiva SPL este operatia prin care asupra pielii sunt pulsati – cu ajutorul unui aparat special – mai multi fasciculi de lumina, fasciculi care fac ca melanina din jurul radacinilor firelor de par sa fie absorbita de catre piele. Astfel firele de par nu mai au in ce sa se tina si cad “natural”, fara sa provoace dureri sau alte efecte secundare.

Aparatele care asigura acest procedeu au la baza tehnologia IPL, insa au fost imbunatatite intr-o asa

In ceea ce priveste prezenta acestui tip de aparate in Romania, ele sunt elemente noi in peisaj, motiv pentru care nu sunt foarte populare. Majoritatea saloanelor si-au achizitionat aparate ca Remington IPL5000, un instrument semi-profesional, dar care are la baza tehnologia IPL si nu pe cea SPL. Cum preturile sunt relativ ridicate, este posibil ca tehnologia SPL sa fie implementata total de abia peste cativa ani, insa doar in masura in care nu apare ceva mai bun pana atunci.

In definitiv, sunt si alte metode de epilare Constanta (municipiul) a fost primul oras in care s-au deschis saloane cu aparate SPL. Cei care le-au incercat serviciile s-au declarat multumiti, astfel ca popularitatea lor a inceput sa creasca usor-usor  in ultima vreme. Astfel, in mai toate orasele mari ale tarii sunt acum saloane de infrumusetare care ofera servicii de epilare definitiva SPL (Constanta, Iasi, Cluj, Bucuresti, etc). Raportate insa la numarul total de saloane de infrumusetare, cele de mai sus reprezinta doar o mica parte, semn ca multa lume inca prefera metodele clasice de indepartare a parului.

maniera incat sa poata mari substantial eficienta celor IPL. Practic, in loc sa pulseze un singur fascicul catre straturile superficiale ale epidermei, acolo unde este localizat/inradacinat parul, cele SPL pulseaza minim 5 fasciculi intr-un ritm mult mai intens. Aceasta caracteristica permit celor care le opereaza sa termine zonele “tintite” mult mai rapid si eventual, in masura in care clientii sunt de acord, sa treaca la o alta zona a corpului.

Comentarii