Transporta marfa pe distante mici sau mari cu o firma transport marfa generala de top

Cand ai de transportat marfa dintr-o tara in alta sau dintr-o localitate in alta, cel mai important este sa ajungi la timp si marfa sa nu fie deteriorata. Oricare dintre cele doua situatii neplacute s-ar intampla – sa nu ajungi la timp, marfa sa fie deteriorata – are de pierdut atat compania, cat si cei care s-au ocupat de transport, in speta soferii.

Cu Transport Sigur, o firma de transport marfa si transport mobila cu experienta, marfa generala va ajunge in cele mai bune conditii la destinatie, iar clientii vor fi multumiti si vor apela din nou la serviciile dvs. Avand servicii destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, http://transportsigur.ro/ are cei mai buni soferi, special antrenati pentru a face fata oricaror conditii de drum si situatii intalnite, un parc auto cu autoutilitare, autocamioane si camioane performante sau microbuze de 3.5 tone, cu sisteme GPS pentru monitorizarea transportului si acuratetii rutei. Transportul marfurilor se face fie la transport complet, fie la grupa, clientii sunt intotdeauna cei care decid cum vor sa aiba loc transportul, li se dau toate detaliile, se organizeaza drumul de la punctul de expeditie la cel de destinatie – interna sau externa. Soferii vor alege rutele cele mai bune si mai scurte pentru a nu pierde prea mult timp prin puncte aglomerate, masinile mai mici pot strabate chiar si zonele turistice si centrul oraselor mari, se pot strecura foarte usor prin aglomeratia urbana. Pe de alta parte, se va sti de la bun inceput cat costa transportul, se vor face masuratori, estimari, pentru ca dvs. sa aveti controlul total asupra conditiilor de transport.

Toate marfurile sunt ambalate, sunt fixate cu dispozitive speciale, exista lift in spate si lize electrice pentru a nu deterioara marfa inainte si dupa transportare. Consultanta se ofera gratuit pentru cel mai bun tip de transport posibil, nevoile clientilor sunt atent ascultate, iar preturile si rutele abordate vor fi in deplina concordanta cu ce isi doreste clientul de la firma de transport marfa.

Comentarii